19 Απρ 2015

Let's Do it ΕΡΕΤΡΙΑ!!!

26 Απριλίου | 10:00 π.μ.

Παραλία Ερέτριας - Έδρα Ναυταθλητικού Συλλόγου Ερέτριας
«Για να πάρει σάρκα και οστά η ιερή έννοια της ανιδιοτέλειας και της συμβολής στο κοινό καλό χρειάζεται να συναντηθούν και να συν εργαστούν στενά, δύο δυνάμεις, η διάθεση για προσφορά και η ανάγκη για την υλοποίηση μιας δράσης».

Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.  

Φέτος για τέταρτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. 

Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.Περισσότερες Πληροφορίες για την Δράση: http://www.letsdoitgreece.org/#homepage

Σύλλογος Ενεργών Πολιτών "Η Μέδουσα"
Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας "Κ.Κανάρης"
Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ερέτριας "Ο Αχινός"
Δημοτικά, Γυμνάσιο και Λύκειο Τοπικής Κοινότητας Ερέτριας.

Ανάλογη δράση θα πραγματοποιηθεί και στις Τοπικές Κοινότητες Γυμνό και Αμαρύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: